Samsung reparatie Den Haag

Galaxy Note 9
Galaxy Note 8
Samsung S9 plus
Samsung S9
Samsung S8 plus
Samsung S8
Galaxy S7 Edge
Galaxy S7

 

Galaxy S6 Edge

 

Galaxy S6

 

Galaxy S5

 

Galaxy S5 Mini

 

Galaxy A7

 

Galaxy A5

 

Galaxy A3

 

Galaxy S4

 

Galaxy S3

 

Galaxy Note Edge

 

Galaxy Note 5

 

Galaxy Note 4

 

Galaxy Note 3

 

Galaxy Note 2

 

Galaxy TAB

Samsung reparatie Den Haag bij Europa Telecom

Een kapotte telefoon kan u erg belemmeren in het dagelijkse leven, daarom zijn wij van Europa Telecom er. Wij bieden de beste Samsung reparatie Den Haag aan. Als u in de buurt van Den Haag woont, kunt u gewoon bij ons langskomen, het maken van een afspraak is niet nodig. Mocht u wel een afspraak willen maken dan is dit ook mogelijk. Wij repareren uw telefoon meestal zo snel dat deze klaar is terwijl u aan het wachten bent, de gemiddelde reparatie duurt slechts 30 minuten.

Wij van Europa Telecom vinden dat communicatie erg belangrijk is, daarom zullen we u ook altijd van tevoren de totale kosten van een reparatie vertellen. Op onze site kunt u voor veel reparaties al terugvinden wat u kunt verwachten aan kosten. Zo weet u ook al voordat u onze winkel binnen loopt waar u ongeveer aan toe bent.

 

 

samsung reparatie Den Haag
samsung

Samsung reparatie Den Haag zonder problemen

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, tenzij dit echt niet anders kan. Als wij uw telefoon niet kunnen maken hoeft u niet te betalen. Daarnaast geven wij u 3 maanden garantie op onze reparaties. U weet dus dat uw telefoon bij ons in goede handen is.

Europa Telecom bestaat al 14 jaar. De reden dat ons bedrijf al zo lang met succes bestaat is onze goede service en kwaliteit. Onze medewerkers hebben veel ervaring en behandelen elk toestel weer net zo zorgvuldig. Wij zullen uw vragen altijd graag beantwoorden. Wij zijn erg goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto en er zijn ook voldoende parkeerplekken in de buurt. Uw telefoon is dus binnen de kortste keren gemaakt. Wij hopen u snel bij ons te zien voor uw Samsung reparatie Den Haag.

Deel deze pagina via
Verberg Social