Reparaties

Reparaties

Ook voor het vakkundig repareren van GSM toestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van geavanceerde apparatuur en een hoop kennis en ervaring zijn wij in staat om 90% van de problemen op te lossen.

De reparaties kunnen zowel softwarematig als hardwarematig van aard zijn. Europa Telecom is in staat om op verschillende niveaus reparaties uit te voeren. Dus zowel voor kleine reparaties zoals displays en speakers als grote reparaties waarbij SMD of BGA onderdelen vervangen moeten worden zit u goed.

Reparaties vergen meestal veel tijd en kunnen in sommige gevallen niet direct uitgevoerd worden. Er zal nadat een diagnose is gesteld altijd een tijdsindicatie gegeven worden waarop het toestel gerepareerd zal worden.

Indien uw toestel niet gerepareerd kan worden zullen daar ook geen kosten tegenover staan. Op alle reparaties zit standaard 2 maanden garantie tenzij anders vermeld.

Mogelijke diagnoses

Display
Wanneer het beeld wit of zwart is, is dit vaak een indicatie van een defect display. In alle gevallen waarbij een barst of scheur in het display zit heeft u een defect display.
Display flexkabel
Komt vaak voor bij slide en klep toestellen. Display valt af en toe weg en komt weer terug.
Speaker
U hoort niks maar men verstaat u wel.
Microfoon
Men verstaat u niet, u hoort zelf wel.
Beltoon Speaker
U hoort geen ringtones en in sommige gevallen de luidspreker functie niet.
Trilmotor
Toestel trilt niet meer
Laadt niet op
Dit kan verschillende oorzaken hebben. De batterij, de oplader of de oplaad-connetor kan defect zijn. Ook kunnen er IC’s defect zijn.
Valt uit
Het toestel valt uit tijdens standby of tijdens bellen. Vaak softwarematig.

Deel deze pagina via
Verberg Social