Over ons

Over ons

voorkantWinkelAl 10 jaar lang stelt Europa Telecom zich beschikbaar voor het professioneel simlockvrij maken van GSM toestellen. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen op het gebied van software engineering en elektrotechniek. Door deze krachten te bundelen zijn wij in staat om ieders probleem te verhelpen.

Wij zijn niet zomaar de eerste de beste unlock service zoals die momenteel in grote aantallen te vinden zijn. Door ons te specialiseren in alle merken en door altijd voorop te staan in de ontwikkelingen proberen wij ons te onderscheiden van de rest.

Het unlocken van GSM toestellen vergt de juiste software en hardware, en vergt de juiste vaardigheden. Alleen door veel ervaring, onderzoek en technische kennis is dit te realiseren. Bij ons kunt u er zeker van zijn dan het unlocken 100% goed en 100% veilig gebeurd.

Door altijd voorop te lopen in de ontwikkelingen en door altijd te investeren in nieuwe software/hardware zijn wij in staat om alle toestellen, waar correcte software of hardware voor beschikbaar is, met 100% garantie simlockvrij te maken. Met gepaste trots kunnen wij ook vermelden dat wij momenteel een 100% unlock resultaat bepaald hebben.

Wij proberen altijd onze diensten aan te bieden tegen concurrerende prijzen. U moet zich ook realiseren dat goedkoper niet altijd beter hoeft te zijn. Er wordt vaak gebruik gemaakt van gekloonde apparatuur of van personeel zonder technische achtergrond waar u dan goedkoper terecht kunt. Het zou zonde zijn om voor een paar euro goedkoper uw dure toestel in handen van een leek te leggen. Wij proberen zoveel mogelijk de prijzen te volgen en u altijd de beste prijs aan te bieden.

binnenkant-winkelVoor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Bent u overtuigd dan zien wij u graag in een van onze vestigingen.

Deel deze pagina via
Verberg Social